Information till avdelningen för onödigt vetande ;)

Grått, grått, grått byttes mot vitt, vitt, vitt. Efter dagar av regn och gråväder kom vintern plötsligt på besök igen. Men det verkar bli en snabbvisit. Skulpturen på bilden är Door-X av Hiroshi Koyama.

Trots rikligt med snö har vi haft en hel del trevlig besökare idag. Så roligt med nya bekantskaper från både när & fjärran, några ända från Grekland!

Karins julutställning har flyttat ut, liksom fina granen som börjat barra lite. Och jo, jag HAR gett den vatten 😉 Om någon funderat på hur mycket barr som ryms på en ordinär julgran kan vi meddela att det blir 3/4 med barr fyllt i en vanlig papperskasse från matbutiken- lägg informationen till avdelningen för onödigt vetande, ha, ha.

Till eftermiddagsfikan kom Jep med fam, innan han laddar för avfärd tillbaka till USA i morgon. Och Kenny överraskade oss med att hälsa på- Kenny bodde i Gylsboda fram till för något år sedan. Jag fyllde på med några Veranen målningar mm på väggarna för att det inte skulle kännas så ödsligt när Karins målningar flyttat ut.

Första provkörningen med eget kolsyrat vatten, värt en skål i champagneglas. Martin skålar & önskar Gott Nytt År, efter att han fixat med kolsyrepatron till apparaten. Vattnet är supergott i Sliperiet och det blev riktigt lyxigt när vi kan servera det kolsyrat.

Avslutar med en snöig kvällsbild från ett rofyllt Gylsboda. Önskar fortsatt trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Information till avdelningen för onödigt vetande ;)