Skylten på plats!

Max N krattar & gör snyggt. Rudolf är på andra sina huset & fixarIMG_1057Där jobbar även Hessbo med att jämna till efter avloppsgrävningen. Det blir SÅ fint!!IMG_1059Göran & Ulla städar golv. På väggarna hänger konst av Eva Martinson.IMG_1075Urban sätter upp skylten. Loggan sitter äntligen på sin plats på gaveln.IMG_1079Pia & Rudolf har flyttat in lite Diabaskonst.IMG_1095IMG_1097Krister & Max körde skräp till tippen & så satte Krister upp de sist av Eva´s tavlor på skärmväggen. Tjusigt, eller hur?!IMG_1100Moppa golv har vi turats om med under dagen. De nyklinkade golven fick moppas många gånger. Här är det Urban med golvmoppen i högsta hugg i teknikrummet.IMG_1101Köket moppade han också. IMG_1103innan han bytte golvmoppen mot krattan.IMG_1104Pia fortsatte fixa lite på kvällen & upptäckte att fönstren är nästan ännu vackrare när det är mörkt ute! IMG_1111I detta fönstret syns lite av Rudolfs konst. På väggen hänger Eva´s tavla med ett förkalkat korallrev. På golvet en liten scen för talare. IMG_1112Nu har vi det riktigt trivsamt!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Skylten på plats!