Bli månadsgivare

Registrera ditt betalkort och skänk 10kr/mån till Sliperiet!
Registrera ditt betalkort och skänk 20kr/mån till Sliperiet!
Registrera ditt betalkort och skänk 50kr/mån till Sliperiet!
Registrera ditt betalkort och skänk 100kr/mån till Sliperiet!

Att driva Sliperiet i Gylsboda som ideell förening kostar utöver den tid och engagemang som läggs ned av våra fantastiska medlemmar – också pengar.

Vi är otroligt glada över att Sliperiet och hela Gylsboda som by, har fått nytt liv genom vårt restaurerande av byggnaden, och möjligheten att utveckla den konst och hantverksbyggd som Gylsboda alltid utgjort. Med pengar ifrån Leader och EU:s jordbruksfond, fick vi medel att påbörja arbetet, vidare till våra fantastiska sponsorer så har arbetet fortskridit. 

Men, för att fortsätta driva och utveckla Sliperiet behöver vi nu din hjälp!

Du vet väl om att du eller din familj kan bli medlem för endast 200kr/år? Som medlem har du möjligheten att gå på våra årsmöten, och en möjlighet att påverka framtiden för Sliperiets verksamhet. Skicka in en medlemsansökan här:  https://www.sliperietgylsboda.se/kontakta-oss/ 

Du kan utöver att bli medlem även bli månadsgivare! Som månadsgivare kan du ge en mindre summa varje månad, och bidrar till den dagliga driften av Sliperiet. De kostar att hålla Sliperiet igång och levande, med framförallt elkostnad.

Om vi är många som ger lite, får vi in de medel som krävs för att kunna driva Sliperiet Gylsboda!

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs vår policy här!