Kökskonsult & 1:a pris..

Vi tog in en konsult (när syrran är rutinerad kock får man ju ta vara på den stora kunskapen i ämnet) för genomgång av regler kring köket. Det är mycket att hålla reda på & mycket att lära. Men det är intressant & kul att lära mer.

Lilla systerdotterdottern tog det hela med ro & sov gott ute i vagnen medan vi studerade pärmen.

46749906_2440815402833927_8176041392687022080_n

Anette var igång & putsade fönster för fullt reda när jag kom. Nu är vi redo för att ta emot de nya innerfönstren.

Göran har fixar ytterbelysning vid huvudentrén också idag. Nu skall det lysa välkomnande för alla besökare i advent!

Mats skulle fortsätta med elen ut till verkstäderna & så skulle vi sätta upp de stora skyltarna om Event i Advent, men han fick rycka in & jobba så det får vänta tills i morgon. Jag tog itu med hörnan där alla tomkartonger var staplade efter uppackningen av mineralsamlingen. De många plastbackarna behåller vi för förvaring. Alla papplådorna får åka till tippen.

En av de fina tennpokalerna vi fick av Bo Hallberg, priserna från Gylsbodas Fotbollslags glansdagar under 1930-talet, hade tappat foten när vi fick den. Det fick bli min kvällssysselsättning, att laga den. Nu sitter den fina foten på plats igen. Älmhult-Gylsboda-Lönsboda 1 pr står det graverat. Ett av flera vackra historiska förstapris för Gylsboda IF.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kökskonsult & 1:a pris..