Vi är innerligt tacksamma!

Portarbetet fortsätter. Göran målar & han har hittat generösa sponsorer. BT Järn har sponsrat med den olivgröna färgen medan Olssons Colorama sponsrat med den svarta till portarna. Nu är även panel på ingående till insidan av portarna. Det är Woodform Sweden AB som ställer upp med det, stort tack till er alla som så generöst stöttar uppbyggnaden!!

Vårt lilla äppelträd med Ukrainska Jätteäpplen växer & frodas i takt med Sliperiet. De små oliverna kämpar också på, men de skulle nog allt önska lite mera värme för att fortsätta växa. Det kan bli knapert med oliverna om vi skall till att hålla skördefest.

Idag jobbade Mats & jag i Sliperiet när det kom flera besökare som inbjöd till spontan brainstorming kring hösten & vinterns aktiviteter. Mycket inspirerande och härligt med sprudlande idéer att förverkliga. Sigrid & Rudolf bidrog med många bra idéer!

Senaste spalten i Allt om Osby går i kärlekens tecken <3

Skärmavbild 2018-08-30 kl. 07.04.03

 

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi är innerligt tacksamma!