Vi provkör belysningen

Första utelampan provkörd & då passade vi på att provköra advetsstjärnan också. Åh så mysigt det kommer att bli!!

Göran har hängt upp alla utearmaturerna vid ingångarna. De mellan fönstren & över skylten återstår.

Vid huvudentrén blir det två lampor. Och där på marken ligger den speciella stenen som jag berättade om när den lades på plats av Rudolf & Bodo tidigare i veckan. Det inhuggna mönstret syns bättre idag när stenen är torr. Och jag vidhåller, vi har helt klart snyggaste entréstenen ever!! Den har Rudolf & hans elever gjort bra!

46523772_471682293355355_5089259941923913728_n

Medan Göran monterat armaturer har Mats gjort fönsterbåge till lilla fönstret i köket som också måste förses med innerfönster. Jag har städat & plockat & hämtat podier mm. Många trevliga besökare har varit förbi i helgen, alltid lika roligt. Idag kom David & Rebecka också. Vi planerade för upplägget med mineral- och fossilsamlingen på hemsidan.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi provkör belysningen