Följ rödvita snitslar

Lång dag i Sliperiet & vi ber grannar om ursäkt att vi fick väsnas lite länge ikväll för att få marken jämn & fin kring lilla bygget inför helgens vernissage. Pär skyfflar för hand & Mats fuskar med maskinen.

Tidigare var Björklunds och levererade kross till återfyllningen. Det tackar vi för!

Daniel som kommer att uppträda kl 14 både lörd & sönd körde lite soundcheck idag & jag lovar att det blir vackert så man blir alldeles tårögd!

Trevliga besökare har avlöst varandra, tack!

Konstnär Mette Aarre kom för att prismärka sina upcyclingalster.

Så roligt att boulebanan blir använd, vi blir så glada att se er träffas och ha trevligt vid Sliperiet. Tack!

Mörkret hann lägga sig innan jag fått ut tipspromenaden klart, men vi hoppas & tror att ni skall se snitslarna & kunna följa rundan. Rödvita snitslar skall ni följa. Pär plockade iordning i keramikverkstaden, nu kan ni kika in där också. Välkomna på upcyclingvernissage i helgen! Mycket olika och spännande alster har vi fått in. Men nu får vi vila en stund innan vi drar igång vernissagedagen med en tidig morgon för att vara klara tills ni kommer. Öppet kl 11-16.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Följ rödvita snitslar