Ännu en toppendag!

Idag har vi haft många trevliga besökare.

Några av dem var Disponent Fernströms ättlingar (förste Disponenten i Diabasbrottet).

Och några andra var grabbarna som jobbar i brottet nu. IMG_2054Och så kom det en härlig dam som firade sin 96:e födelsedag i sällskap med sina släktingar! Hon ville köpa med sig en av våra Sliperikassar, men firar man sin 96 års dag så bjuder vi på den.

Arbetet med verkstäderna har vi också fortsatt med. Här är det Mohammad som putsar.IMG_2057och i rummet bredvid håller Mats & Mefleh på att kalka.IMG_2058IMG_2059IMG_2062Tack alla härliga besökare & grattis till våra superduktiga praktikanter Mohammad & Mefleh som båda kommit in på snickarutbildning till hösten!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ännu en toppendag!