Dessa fantastiska människor!

Besökare från USA som har en möbel de vill skänka till oss. Nästa vecka hämtar vi den, en stor skänk som kommer att svälja mycket av vårt porslin, glas, koppar och bestick. De är bekanta till Sigrid & Rudolf, Sigrid skämmer bort oss med sina goda kakor på glasburk i olika varianter. Mums! Göran tar en välförtjänt fika efter hårt arbete. IMG_2042Göran har kapat ner det skrymmande skåpet som var upprutat & nu kan vi öppna dörrarna mellan verkstadsutrymmena. Härligt! Nu är hela utrymmet tömt & klart att börja putsas om på väggarna i morgon.IMG_2044Mats & Kenneth mekar med diskmaskinen. Fast just här kollar de upp tel nr 🙂 Nu har vi provkört diskmaskinen & det funkade fint. Tack!!IMG_2050Vi fick ett gäng speglar av Kenneth & Heléne Wilkens, så nu skall det komma upp speglar på toaletterna. Dessa fantastiska människor, vi är helt överväldigade! Så mycket saker de hjälper oss med! Nu kan det ev komma karmstolar, utrymningsskyltar mm.

Max N kom förbi, som synes i mekartagen, med olja upp till armbågarna & i ansiktet. IMG_2052Det är dessa ur fam Wilkens som jag skriver om på slutet av denna spalten: Skärmavbild 2018-06-19 kl. 23.06.10

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Dessa fantastiska människor!