Ekstrands dörr och skylt

Ogräset letar sig minsann fram genom den fina stenbelagda planen vid entrén. Jag har tagit ett ryck med att jaga bort nässlor, maskrosor & annat. Vi har fått & satt upp skylten  som talar om att det är Ekstrands som så generöst donerat den fina dörren till oss.

Många trevliga besökare har vi haft idag också som tittat runt bland konst & konsthantverk. Det hade vi igår också, då jag skulle lagt ut om skylten vid dörren mm.  Men det blev en sådan ovanlig dag när det inte blev något inlägg. Jag somnade minsann ifrån det! Därför kommer inlägget lite tidigare än vanligt idag, så det inte skall bli samma visa igen. Vi vill ju önska er alla en riktigt trevlig helg!


 
 
 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ekstrands dörr och skylt