Tömt, men inte tomt:

Julutställningen är nerplpockad, det mesta av julen är utplockat, plötsligt kändes det tomt! Det fick vi ju råda bot på. Nu är det tömt på jul, men inte längre tomt. Fram med Raimo Veranen tavlor & upp med dem. Sådär ja, så blir här liv igen.

Peter Arnesson konst finns här också alltid att se. Nu får den en framträdande plats och möter besökaren direkt innanför dörren.

Bording Diabas hittar ni också alltid här. Bl a denna <3

Micke Johans Konstglas finns här både i egen skulptur och i kombination med Bording Diabas.

Tonny Aronssons träalster hittar ni också här

liksom Tina Ahlbergs dörrstopp i textil & sten

och keramik av Yvonne Omdal.

Smycken tillverkade i Gambia

och så mina smycken i Diabas & silver, tillsammans med ljuslyktor & annat ur Bording Design. Det var bara ett litet urval av vad ni hittar här, när vi inte har någon separatutställning för tillfället. Nu laddar vi också inför den 11/1, då styrelsen samlas för att ställa iordning mineral/fossilsamlingen. Vi samlas kl 10 vid gamla Bergmans möbler, numera Föreningarnas Hus i Lönsboda. Alla frivilliga hälsas naturligtvis också hjärtligt välkomna att hjälpa till. Skåpen skall rengöras & ställas iordning innan allt plockas på plats i dem. Det blir kul när vi jobbar tillsammans.

Och så en uppdatering för trogna följare. Ni som hängt med här stadigt kommer kanske ihåg den våldsamt aggressiva vildkatten som trakasserade våra besökare vid Sliperiet. Hon var mest bara hungrig och högg vilt för att kunna stjäla en bit mat. Vi vågar nog säga nu att det finns inga hopplösa fall, det kan bara ta lite längre tid <3 Misan stormtrivs nu med livet som familjemedlem, och hon tycker det är ok att vi steriliserat henne- så det inte blir fler..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tömt, men inte tomt: