Vi dundrar in i 2023 med full fart!

Tack alla som redan betalt in medlemsavgiften och stöttar oss i det nya året. Vi vill också passa på att uppmana er som inte fått medlemsbrevet på nyårsafton att skicka ett meddelande till medlem@sliperietgylsboda.se , så er mailadress kan läggas in i medlemsregistret. Detta mail har gått ut till medlemmarna, vänligen meddela om ni inte fått det. Tack!

”Hej! 

Året går mot sitt slut. Ett händelserikt år där skulpturvandringen invigts av Landshövdingen, våra event och vernissager har varit välbesökta och verksamheten fortsätter växa och utvecklas. 

Vi ser fram emot att nytt spännande år 2023. Året när det är fem år sedan föreningen invigdes i maj, det måste vi ju fira. Och Gylsboda Festival firar tioårsjubileum den 5 aug, det blir en hejdundrande festival med bl a Marianne Mörck på scen och Troels Kirk som en av våra utställare. Men vi börjar med en vernissage på annandag påsk, med konst av Elin Karlsson och livemusik med gruppen Vesper. Flera spännande projekt planeras under året, vi presenterar allt efter hand. Följ gärna bloggen på hemsidan. 

Ett stort och innerligt tack för ditt/ert stöd under året som gått. Vi hoppas att du/ni vill fortsätta att stötta föreningen som medlem under det kommande jubileumsåret. Stödet är viktigare än någonsin, när elräkningarna skjuter i höjden. Men vi tror att även i jobbigare tider är det viktigt att ge utrymme för kulturen som ett andrum.

Tack igen och så önskar vi ett riktigt Gott Nytt År till er alla.

Medlemsavgift 200 kr / familj.

Swish: 123 576 3867 eller Bg nr 344-1912

Vänligen skicka namn, adress och epost till medlem@sliperietgylsboda.se alt lämna uppgifterna som meddelande vid inbetalning, så kommer ett medlemsbevis på mail. Allt gott från oss i styrelsen för Sliperiet Gylsboda.”

På fredag plockar vi ner Karin Linderoths utställning. Även om vi inte har en ny vernissage direkt och vi har dragit ner lite på värmen i hallen kommer vi att ställa iordning en utställning med alster vi har från konstnärer som alltid finns representerade här. Vi kommer alltså inte att stänga, utan det går i vanlig ordning bra att besöka oss, här finns bl a Diabas, glas, trä, måleri, honungsprodukter, textil, silver mm att se och också köpa för den som så önskar.

Tack alla trevliga besökare som kommer för att se på utställningen , här är även fyrbenta besökare välkomna.

Vi tackar för den fina mångkulturella almanackan som Richard & Anne SSeruwagi förärat oss, så fin och så intressant med olika kulturers högtider mm. Vi ser fram emot att se Richard i tv rutan igen under våren, i ”Detektiven från Beledweyne” på SVT. ”Tre Kronor” som från början gjorde honom känd för den breda allmänheten finns att se på TV4Play.

Benämningen har råkat bli på ett av de andra projekten som var uppe i samma sammanträde, därav överstrykningen.

Glada besked. Leader ser vikten av att vi fortsätter utveckla denna ”kulturby i vilda nordöstra Skåne” <3 Whoop, whoop, vi är så glada och tacksamma och skall förvalta EU bidraget väl.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi dundrar in i 2023 med full fart!