Olivträd och grindstolpar

En vecka efter invigningen. Det har varit en härlig vecka med intressanta möten med många trevliga besökare. Här några invigningsbilder från tidningarna:

 

Norra skånes fina reportage om invigingen: http://www.nsk.se/2018/05/12/folkfest-nar-sliperiet-gylsboda-invigdes/

Kristianstadsbladets fina reportage om invigningen:

IMG_1581Idag fick Max N ta hand om besökarna under en del av dagen. På Sliperitomten där vi inte röjt såg han något sticka fram, nedvuxet i mossa & övervuxet av buskar. Han började rota fram för att se vad det var. Se vad han fick fram! Två vackra gamla grindstolpar i Diabas! IMG_1564En av dagens besökare kom med en fin överraskning. Ett olivträd! Det får stå hos äppelträdet vi fick vid invigningen, så hoppas vi att de skall trivas ihop & bära frukt till oss. Vi hade turen att en annan av besökarna som var i Sliperiet på eftermiddagen var trädgårdsmästare och kunde tipsa om hur vi skall ta hand om vår lilla trädgård.IMG_1566Mycket vatten var ett av råden.IMG_1568

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Olivträd och grindstolpar