Vem är det som lurar i vassen när det är dags för Nässelfrossa??!

Har ni bläddrat i foldern & sett så mycket intressant veckan bjuder?! Längre ner hittar ni länken för att se hela programmet på hemsidan för årets Nässelfrossa.
61319575_2231104680337903_1769147911699955712_n
Eftersom intresset var så stort för våra vandringar har vi efter önskemål lagt in en extra tur på onsdag kl 11.
Utställningen håller vi öppen kl 13-16 månd-lörd. Rudolf drar igång redan kl 10 med sin runristarkurs. Karin Linderoth gästar Sliperiet hela veckan. Med sig har hon bl a de nya tavlorna med motiv från sjön. Här ser ni vem det är som lurar i vassen! En alldeles ny målning med gäddan & en med abborrarna. Böcker har hon också med sig och konsttryck med många olika motiv.

 
https://nasselfrossa.se
Yvonne Omdal kommer med något nytt till sin keramikutställning också till Nässelfrossaveckan. Fredrik Lindqvists träsnitt på tyg har vi också kvar på väggarna, har ni missat utställningen är det ett bra tillfälle att komma nu för att se den!
Och så hittar ni lite av mitt i Diabas & silver, något av Sculptor Justas och Bordings hyllor är fyllda med ljusstakar i olika utföranden, saltkar, klockor inte minst den vackra ”Droppen urholkar stenen”.

Men hörnini, kom & kolla vet jag! Om ni är kaffesugna så fixar vi det också. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vem är det som lurar i vassen när det är dags för Nässelfrossa??!