En speciell Diabas anländer

Tack för era svar kring önskemål på kursverksamhet. Fortsätt gärna informera oss om vad ni vill att vi prioriterar. Det som tycks ligga högst på önskelistan är grundläggande stenkurs, keramikkurs samt oljemålning.

Förberedelser för Gylsboda Festival pågår. Här är det Bodo och Rudolf som lastar av en Diabas som kommer att bjuda in er besökare till aktivitet vid festivalen. IMG_1648Idag har vi planerat för fortsatt arbete med rörmokarna. Vi har också planerat för leverans av kompressor samt ev hyllplan mm till köket. Vi kommer att fira nationaldagen med leverans av sakerna. Det är våra fantastiska sponsorer fam Wilkens som bidrar med detta också.

I morgon, fredag, har vi vår första dag med fasta öppettider. Kl 13-16 är öppettiderna, men vi är där större delen av dagen. Välkomna!IMG_1657

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En speciell Diabas anländer