Besökare från både när & fjärran

Idag kom David & fixade så vi hade ljudanläggning inkopplad, så alla skulle höra bra när ett större sällskap skulle få sig en dos Gylsboda historia. David är den som bl a bygger föreningens appar. Där har har väldigt intressanta saker på gång, men det kommer han själv att berätta mer om. Hans tålamod tycks oändligt med oss som inte är lika hemma på IT sidan..IMG_1616Sen har vi passat på att flytta om lite utomhus & ta hjälp med lite bärande när Max N kunde hjälpa till idag. IMG_1619Sliperiet har trogna supportrar ända bort i Australien och det är ju väldigt trevligt när de kommer på besök! IMG_1621Mohammad har hjälpt till idag med att knacka bort lös puts i det gamla kompressorrummet. Nästa vecka planerar vi att börja putsa om väggarna & sedan blir det till att kalka igen. IMG_1622På eftermiddagen kom det större sällskapet. När jag hade berättat Gylsboda- & Diabashistoria presenterade Rudolf sig & sitt arbete, innan han gick ut och fortsatte det pågående arbetet med Goro´s minnessten. Det är alltid uppskattat att få se hantverket utföras på plats.IMG_1631När det trevliga sällskapet skulle fortsätta med bussen åkte jag med & berättade vidare om de andra historiskt intressanta husen i byn. Vid Transformatorn gjorde vi ett nytt stopp för att njuta av utsikten vid det gamla brottet samt titta in på utställningen i Transformatorn. IMG_1641Sen var det åter till arbetet med kompressorrummet. IMG_1643IMG_1644

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Besökare från både när & fjärran