Full fart från morgon till kväll

I morse for Mats ut innan det var ljust & började såga till virke till dagens arbete. Snart kom Rudolf också. De gav sig i kast med att bryta loss det ruttna virket för att isolera & panela om. Ikväll blev det arbete i pannlampans sken fram tills det var dags för möte i Sliperiet.

Göran kom också och började dra kabel, först i stora hallen & sen inne i verkstäderna. Vi har diskuterat & planerat för placering av vaskar osv i verkstäderna. Nu har vi en plan. Själv har jag agerat hantlangare, satt upp larmdekaler, städat & förberett för kvällens styrelsemöte.

Nu är styrelsemöte också klart, ett bra möte med konstruktiva diskussioner. Vi hade så mycket intressant att ventilera att jag missade att ta någon bild.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Full fart från morgon till kväll