Ensto lyser upp..

Idag har Mats & Max N fortsatt med grävarbete, breddat utfarten & grävt för dränering intill huset där vi inte grävde förra året.

Vår lilla odling ser ut att bära bra med frukt. Äppelträdet från Leader Lag är fullt av äpplen.IMG_2251IMG_2252Göran  tog ett ryck på morgonen med att städa gamla kompressorrummet. Kommer att bli superfint som silversmedja.IMG_2259På fm kom Ensto´s representant Carl på besök. Mycket trevligt! Carl visade väldigt fina armaturer i sortimentet. Nu avvaktar vi spänt på vad vi kan få för förslag från Ensto. Vi berättar mer om det så fort vi vet mer. Tack!!IMG_2263Vi festade på Sigrids cheescake i burk. Kanske Sigrid delar med sig av receptet så småningom till våra följare.

Vår härliga jubilar har varit & kollat läget inför firandet. Samtidigt kom Sigrid, Rudolf & Max G med flera köksskåp mm.IMG_2273Mohammad som hjälper oss med murandet kom med fam & visade dem Sliperiet idag. Så roligt!! IMG_2274

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ensto lyser upp..