Härligt utflyktsväder

Lite nytt vill vi ju ha att visa återkommande besökare i Sliperiet. Det behövdes påfyllning med halsband, så igår fick det bli lite silversmidande för att göra en infattning med hänge till en rund polerad Diabas.

Kristihimmelsfärdsdagen bjöd på härligt utflyktsväder och det märktes på antalet besökare, dagens stenarbete kom inte långt mellan besökarna. Men det är ju bara roligt! Många som tar en promenad ute och njuter av miljön och av skulpturerna i området efter en titt i Sliperiet på konst, historia och mineralsamlingen.

En liten skål jag drejat passade fint till denna ljuvliga lilla varelse. Tackar husse & matte för den söta bilden.

Vi filar på planerna för mer coronasäkra aktiviteter än allt som vi fått ställa in. Något som funkar bra för de som är spelsugna är boulebanan som alltid står till förfogande. Håll koll på sidan så kommer det info efter hand som det blir klart med datum mm för andra aktiviteter. Det blir aktiviteter med färre antal deltagare, utomhusaktiviteter med gott om plats att hålla avstånd osv.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Härligt utflyktsväder