Mycket tacksamma, vi lovar att förvalta stöden så ni alla får glädje av utvecklingen

Vi är mycket tacksamma över allt trevligt som händer nu. Och över att tidningen berättar om det. En trevlig artikel om skulpturen som Roland arbetar med. Många har kommit för att titta på den efter artikeln.

En liten notis idag om andra roliga nyheter:

Här är det denna nyhet man refererar till:

”Vi är så glada att ha beviljat stöd till ert projekt i satsningen Kulturens kapillärer. Vi bjuder nu in till startmöten den 7-8 juni för att lära känna varandra bättre. Under mötet berättar vi om Ideell kulturallians och hur vi vill hålla kontakt med er under projekttiden. Ni får en chans att presentera er för oss och träffar andra projekt i satsningen. ”

Där sökte vi för olika åtgärder, en av dem var att kunna köpa in rejäla bänkbord till utemiljön. Den åtgärden blir det som vi prioriterar ur bidraget, när vi får plocka bort resten eftersom knappt hälften av det sökta beviljats. Men med rejäla bänkbord i ek får utemiljön ett ordentligt lyft, förhoppningsvis både vid Sliperiet och vid det gamla brottet- där andra åtgärder också är på gång som Norra Skåne skrev om i förra veckan. Josefine Gustafsson håller i trådarna för lederna.

Vi är mycket tacksamma för de stöd vi får för att kunna förbättra för besökare och för boende, där vi hoppas och tror att lederna och borden till utemiljön skall erbjuda ett uppskattat tillskott i omgivningen. Idag har vi bl a haft besökare från Tyskland, som spontant utbrast att ”området måste ju vara väldigt glada att kunna erbjuda ett besöksmål som detta”. Kul att få höra och vi hoppas att det vi gör upplevs så i omgivningen. Vi gör det för att det skall komma till glädje för så många som möjligt. Här besökare på väg in i Sliperiet och borta hos Roland står andra besökare för att se mer av skulpturen.

Inne fortsätter besökarna häpna över hur vackra alster som visas av Ditte Norström och Christer Bording.

Vi har mycket att vara glada och tacksamma över, och det är vi verkligen. Nu skall vi förvalta det så ni får del av utvecklingen. Tack alla som stöttar & följer & gläds med oss. Vi lovar att ge tillbaka så mycket vi kan i upplevelser och utbud.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mycket tacksamma, vi lovar att förvalta stöden så ni alla får glädje av utvecklingen