Gylsboda förr och nu

Sliperiet i ljusgrön försommarskrud. IMG_1522Max N har huggit tag i vinkelslipen & satt igång med att skapa. Så roligt när de yngre är med i arbetet!IMG_1527Rudolf har fixat namnskyltar till oss. Trevligt! IMG_1528Denna vackra blomma mötte oss vid dörren, det tackar vi för! IMG_1529Många besökare som droppar in. Kul med detta glada gäng som alla är med på att finnas med på bild. Vi tackar det trevliga sällskapet från Kristianstad. Jätteroligt att guida när intresset är stort och det blir till dialog med åhörarna.IMG_1540Sen kom Nore på besök med några vänner. Max N lyssnar så öronen fladdrar när Nore berättar om Gylsbodas glansdagar, när det vimlade av människor & det fanns tre butiker, bageri, café, eget fotbollslag med fint omklädningsrum med rinnande vatten redan under tidigt 1900 tal osv. ”Tänk så olika det är i Gylsboda från när du växte upp här och till när jag vuxit upp här, konstaterade Max.” Så härligt att lyssna på dem, en som är 88 år ung & en som är 18.IMG_1542Sen fortsatte den yngre med sitt skapande.IMG_1543Vi gratulerar Norge på nationaldagen, men här är det Sliperiflaggan som är i topp.IMG_1545

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gylsboda förr och nu