Skyltat från Lönsboda

Nu hittar ni till oss vid invigningen. Från Lönsboda är det skyltat från väg 15. Följ skyltarna, sikta efter beachflaggan i Gylsboda & följ sedan Urbans nygjorda fina parkeringsskyltar.IMG_1245Nore föddes år 1930 i Gylsboda och minns tydligt forna dagar, han kan höra alla ljud från brytningen och ångvisslan på Sliperiet som styrde verksamheten. SÅ spännande att lyssna när Nore berättar! Pia antecknar så pennan glöder.IMG_1250IMG_1252Skyltmakare Urban in action.IMG_1261Snyggaste parkeringsskyltarna i stan!IMG_1267Sparbanken Skåne, som generöst bidragit till upprustningen, kommer att synas via sin roll up vid invigningen. IMG_1273Sliperiets Bergatroll, en souvenir för de yngre. De roliga trollen har Lekoseum bidragit med.IMG_1278Välförtjänt källskaffepaus, ackompanjerat av fågelkvitter i det gröna. Max N, Mats, Urban & Lexi pausar- Pia också, bakom kameran. IMG_E1263Sen fortsatte vi med förberedelserna inför lördagen. Våra fantastiska rörmokare jobbade via telefon vid 11-tiden på kvällen för att ha koll på att allt finns på plats inför morgondagens installationsarbete. Egons Rör!!!IMG_1269IMG_1270

Finja Betong som också generöst sponsrar oss skriver om invigningen: https://www.finja.se/om-finja/nyheter/finja-sponsrar-kulturcenter305672

Datorn vill inte gå med på att länka, men ni kan söka på Allt om Osby, Allt om Göinge, Allt om Älmhult & Allt om Olofström, där det finns både reportage & spalt om Sliperiet & invigningen. Här når vi 60 000 läsare, det tackar vi för!! Espresso Reklambyrå!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Skyltat från Lönsboda