Både cykling och upcycling

Hade planerat för ett längre inlägg ikväll, men efter en lång dag på huggebacken får det vänta. Väldigt kortfattat kan i alla fall konstnärer som är sugna på ett litet speciellt konstprojekt inom kategorin upcycling fundera på konstnärliga upcyclingverk, så ser vi vilka som är intresserade av att vara med när vi presenterar hela idén som arbetas fram i samverkan med LGIF´s loppisbutik. Återbruk, nytänk, samverkan allt i ett liksom.

Pauser i huggandet har tillbringats med att ta hand om trevliga besökare. Vi tycker oss se en tidig trend i år med många besökare till fots och på cykel. Många som kör och ställer bilen på en plats för att sedan utforska området utan bil. Det kommer att bli toppen att kunna presentera de nya cykelkartorna som tagits fram av entusiasterna Roland & Bernd.

Och så fick vi en rolig förfrågan. Ett produktionsteam som kommer till området för att spela in en reklamfilm under nästa vecka. De vill abonnera Sliperiet på tisdag, då hälsar vi dem välkomna. Tillgängligheten kommer då att vara mycket begränsad för besökare, så välj gärna en annan dag för en tur till oss, tack. Här skall vi ställa iordning till teamet.

Förra veckans leverans av Bordinglyktor tömde hyllan på den fyrkantiga varianten, men efter dagens värv är det påfyllt igen.

I keramikverkstaden hade Peter & Per lite möte idag. Nu har de planen klar för det fortsatta arbetet.

Nu önskar vi en trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Både cykling och upcycling