Diabashotell för de mindre besökarna.

Vi pratar mångfald, allas lika värde och inkludering i Sliperiets verksamhet. Då måste vi ju leva som vi lär. Det senaste tillskottet är ett insektshotell, ett inflyttningsklart flerbostadshus. Hyran är låg, bara de inneboende hjälper till med pollinering av föreningens äppelträd så får de fritt boende. Vi hoppas att de skall trivas hos oss, dessa livsviktiga små pollinerare.

Ikebanan sjunger på sista versen, men det blev vackert när äppelblommorna slog ut riktigt.

Ni som är sugna på att binda blomsterkrans till midsommar, passa på! Mer info i gårdagens inlägg. Hälften av platserna har blivit bokade redan idag, så vänta inte för länge. Kul aktivitet att göra tillsammans och så kan vi vara lite extra fina på midsommarafton i egentillverkad krans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *