Tack till alla medlemmar och Droppen urholkar stenen..

En skulptur ur Christer Bordings uppskattade design: ”Droppen urholkar stenen”. Det finns så mycket symbolik i den- trägen vinner. Droppen urholkar stenen, icke genom sin kraft, utan genom att ständigt falla. Så sant, så sant.

Bit för bit, med små steg tar vi oss framåt.

Vi är innerligt tacksamma för alla som är med oss på den här resan, med att utveckla Sliperiet steg för steg.

Inom kort kommer det att komma ett medlemsmail från Yvonne, vår medlemsasvariga, med information om lite av vad som är på gång här. Där tackar vi också alla som stöttar oss som medlemmar, och hoppas att ni vill fortsätta hänga med på vår resa och stötta den fortsatta utvecklingen. 2024 är ett mycket händelserikt år. Nya medlemmar hälsas naturligtvis lika hjärtligt välkomna.

Om ni är medlemmar och inte fick julhälsningen som Yvonne skickade ut, vänligen skicka er mailadress till medlem@sliperietgylsboda.se, så era adresser läggs till i medlemsregistret. Det samma gäller nya medlemmar. Tack!

Medlemsavgiften är 200 kr per familj. Föreningens Bg: 344-1912 är och Swish: 123 576 3867 Vänligen skriv medlemsavgift som meddelande. Ert stöd betyder mycket för föreningen! <3 TACK <3

Tack också alla härliga besökare som tittar förbi. Visst har de vackra tulpanerna lite vårkänsla med sig?!

Någon som funderar på att vara lite extra hjärtlig på Alla Hjärtans Dag? I Sliperiet finns det alla möjliga olika roliga och annorlunda presenter. Både måleri, tryck, trä, textil, Diabas, keramik, silversmide, böcker och mycket mera.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack till alla medlemmar och Droppen urholkar stenen..