Tack för lånet, Ottossons!!

Nu gick det inte längre att stanna hemma i sjukstugan. Hoppas bara innerligt att bacilluskerna inte smittar av sig längre, jag har i alla fall hållit säkerhetsavstånd till övriga idag när jag hostar på. Nu är det färdigbilat i golvet, de stora fundamenten är borta och det är förberett för att lägga ner rör också. Stort tack till Ottossons för att vi fick låna bilningsmaskinen!! Och tack Rudolf, Mats & Göran för bilandet.

Göran, Mats & Max diskuterar & planerar. Nu är planen klar för hur hyllorna skall sättas upp i nästa vecka. Max är med på att ha jour med snöskottning så vi säkert har ordning till gruppen som är bokad nästa helg.

51114386_2163229337071220_9155587248081600512_n

Efter Peters insats tänder & släcker ytterbelysningen automatiskt. Det är så otroligt lyxigt när han även flyttat knappen för belysningen inne så den sitter precis vid huvudentrén. Små justeringar som gör stor skillnad!

Efter test med borden på längden & på tvären osv tror jag vi har hittat ett ok sätt att placera dem på för att få fram ca 40 sittplatser. Dukarna får vänta tills hyllorna skruvats upp, hyllorna som skall fästas in i väggen så det kommer att damma en del när det skall borras i tegel & puts.

Nu lyser det så fint på gaveln vid de båda verkstäderna, och lamporna förbi huvudentrén lyser också. Göran har skruvat upp armaturerna och nu är det de två på stora gaveln som återstår i denna omgången.

 

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för lånet, Ottossons!!