Om Musikkvällen och de fantastiska artisterna som ställer upp för att möjliggöra en upplevelse för alla <3

Vi är väldigt glada över det stora intresset för den kommande musikkvällen. I evenemanget finns information om det hela, men vi har fått mycket frågor som gör att vi förstår att många inte sett presentationen i evenemanget. Därför lägger vi den här också:

”Välkomna med ert bästa humör (det infinner sig i alla fall när artisterna drar igång!), ta med stol (om ni tror ni kan sitta, det kommer att spritta i benen!) picnickorg om ni vill, korv & fika finns att köpa. Det blir underhållning, allsång och en alldeles magisk invigning av den flytande scenen. Medverkar gör Niclas Blomqvist, Jesper Pettersson, Chatarina Johansson, Magnus Johansson och Robin Abrahamsson. Flera av dem känner ni igen från både TV och radio. Kvällen inleder vi vid gamla brottet, där Magnus Johansson inviger den flytande scenen på trumpet. Sedan tågar vi alla tillbaka till Sliperiet, där bandet väntar på utescenen. Oh la la vilken kväll vi skall ha!! Fri entré, frivilligt att lämna en slant till de fantastiska artisterna som bjuder på den här upplevelsen.”

Idag har vi snö igen, men vi tar en motivationsbild med sommar & sol, tagen från ”Sunny Bridge”. När det är dags för musikkvällen kommer Magnus Johansson att ge sig ut på den flytande scenen som just nu är under tillverkning av byggeleverna på Haganässkolan i Älmhult. Där ute på vattnet kommer han att stå. Publiken får stå på land och njuta av tonerna som svävar över vattnet och uppför bergväggen. Sen traskar vi alla tillbaka till Sliperiet där utomhusscenen byggts upp igen efter sitt ansiktslyft, där Lönsboda Industrilack lackat den svart & fin. Där drar orkestern igång, och Magnus Johansson följer med till scenen på land också. Vi försöker i möjligaste mån skapa våra evenemang med fri entré, för vi tycker att det är så viktigt att alla skall ha möjligheten till kulturupplevelser. Den som vill och kan väljer själv om den vill swisha ett valfritt bidrag till de fantastiska artisterna som ställer upp med samma syn som oss på detta. Och den som annars inte hade haft möjlighet att tex gå på konsert kan göra det här.

Det är så vi tänkt oss kvällen tillsammans.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Om Musikkvällen och de fantastiska artisterna som ställer upp för att möjliggöra en upplevelse för alla <3