Firande och ny keramik

Idag har jag lagt upp mer bilder på lindbergdiabas.blogg.se där ni ser mer från Max student. En liten glimt här också på Sliperiet i studentskrud:


Idag kom keramiker Yvonne Omdal med lite påfyllning av keramik, härliga nya pingviner & ett inlägg om vikten av att alla skall få vara med, även den som är lite annorlunda.. för det är ju inte alla pingviner som är vackert röda. Glaskonsten fick vi till Sliperiet, det tackar vi för!

Dagen har bjudit många trevliga besökare medan jag städat ut studentfirandet & byggt tillbaka utställningen igen. Bl a en dansk dam som hyrt rum i föreningshuset på -70 talet och som kunde berätta många minnen från den tiden i Gylsboda. Och så har Pierre jobbat vidare på sin skapelse. Snart kan det bli grillevenemang 😉

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Firande och ny keramik