Presscitat från Postkodstiftelsens Generalsekreterare:

Presscitat från Postkodstiftelsens generalsekreterare om varför de stöttar projektet:

”Genom Grannskapsinitiativet vill Postkodstiftelsen bidra till att fler möts och delar upplevelser i närområdet. Vi är därför väldigt glada över att stötta Sliperiet Gylsboda som vill bjuda bygden på en musikupplevelse utöver det vanliga från en flytande scen i det vattenfyllda brottet.” säger Marie Dahllöf, Generalsekreterare för Svenska Postkodstiftelsen.

Det är musikkvällen den 31 maj som Marie Dahllöfs presscitat handlar om. De stöttar projektet så vi kan köpa in bra flytpontoner till den flytande scenen som skall byggas med material från våra sponsorer NP Nilsson. Vi planerar för ett besök på Haganässkolan för att se hur det går med byggnationen, som görs av byggeleverna där.

Det BLIR precis så häftigt som vi tänkt! Fick ett samtal från klippan Blomqvist idag, att allt är klappat & klart. Magnus Johansson kommer att stå på den flytande scenen ute på det gamla brottet och spela Nesum Dorma. Det kommer att bli något alldeles magiskt att höra tonerna komma över vattnet och uppför bergväggarna. Efter denna invigning traskar vi alla tillbaka till utescenen vid Sliperiet där resten av orkestern står redo att dra igång att bjuda på underhållning och allsång.

Såhär ser det ut i plåtdelen nu. I stort sett alla hyllorna utrivna.

Några återbrukade i källaren i ”Hildas hus” (där Harry Martinson bodde som barn).

Så har Tony och Inger varit & stylat om sitt bord med nya finheter. Fiffig skål med topp i mitten, så runda frukter ligger snyggt i skålen. Vackra provstickor med rostfri sticka, fina halsband, plektrum i olika träslag mm.

Och jag experimenterar då vidare med att hitta några smarriga glutenfria kakor till serveringen vid kommande evenemang.

”Bakning är kemi. Vid bakning skall man följa recept”. Hur många gånger har man inte hört detta? Och hur många gånger har jag inte börjat baka med intentionen att följa ett recept. Lika många gånger som jag någonstans på vägen får en ljus idé om att det nog blir lite bättre om man gör lite si eller så istället.. Borde lärt mig vid det här laget att NEEEEJ det blir inte bättre! Den här gången berodde haveriet helt enkelt på att jag trodde att jag hade sirap, som receptet sa, och för sent upptäckte att den var slut. Ja men vad tycker jag då är en god idé att testa med istället?! Jo, kolasås. Ididot!! Det är väl klart att det inte funkar. Suck. Men glutenfria, det är de 😉

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Presscitat från Postkodstiftelsens Generalsekreterare: