Ditt stöd är viktigt. Tack!

Yvonne förbereder för sin kommande utställning på Limhamns konsthall. Härliga skulpturer växer fram.

Så roligt med full aktivitet i verkstäderna. Och pauserna bjuder tillfälle för kompetensutveckling över generationsgränserna 😉 Vår unga målande talang Elin visar sig ha många talanger- här är det grundkurs i mailhantering på telefonen som gås igenom framåt kvällskvisten 🙂

Yvonnes coolingar väntar på glasyr.

På nästa bild syns vårt djupt seriösa administrativt möte.. ja men man kan väl få ha lite kul ändå!? Bra blev det, nu skall medlemsregistret uppdateras ordentligt och ni är välkomna att betala in medlemsavgiften för 2021, på bg nr 344-1912 alt swhish 123 576 3867. Vi behöver er mailadress så vi kan kommunicera med medlemsutskick. Enklast är att ni fyller i formuläret på hemsidan under Stöd Sliperiet, Bli medlem. https://www.sliperietgylsboda.se/bli-medlem/

200 kr är årsavgiften för familj. Med det stöttar ni oss i verksamheten och den fortsatta uppbyggnaden, kan medverka vid årsmöten och vara med och påverka framtiden för vår verksamhet. Ditt stöd är viktigt. Tack!

Träkonsntär Tony kom med en ny vacker skål i päronträd som skiftar lite i rosaton. Missade ta bild på den, men konstnären själv skymtar bak i bilden.

Herr och fru And seglade i sakta mak fram på vattnet i gamla brottet. Vi hoppas att det är de återkommande besökarna som väljer att häcka här i år också. Nu steppar vi upp planerna för att iordningställa promenadslingan runt brottet, när markägarna till vår stora glädje sagt ok till projektet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Ditt stöd är viktigt. Tack!