Mitt Europa och Bengtemölla Kvarn

Vårt projekt presenteras & marknadsförs i Europa via ”Mitt Europa”:
Instagram-1_NB

Vernissage och ettårsjubileum i Sliperiet Gylsboda

Det är ett år sedan invigningen av Sliperiet Gylsboda ägde rum, det firas med vernissage med Fredrik Lindqvist och Yvonne Omdal. Flera konstnärer finns representerade med ett mindre antal verk. En samling mineraler och fossiler finns att se, samt gamla bilder från historian kring Diabasbrytningen.

När: 12 maj 2019, klockan 11.00 – 16.00

Var: Gylsboda 2423, Lönsboda

Kontaktperson: Pia Lindberg

Lindqvist & Omdal

Idag har vi haft intressant möte med styrelsen för Bengtemölla Gårds vänner. Ett fint projekt i Brösarp som vi ser fram emot att se mer av.

IMG_6681
På deras hemsida finns mer info: Bengtemölla Kvarn
Jag hittade ett gammalt vykort på Transformatorn på tradera. Idag kom det på posten. I Sliperiet har vi satt fram Bodo Langners tavlor i hallen igen sedan Karin Linderoth plockat ner sina tavlor efter påskutställningen. Anette var inne idag och fräschare till med mera grönska i Sliperiet och hjälpte till med placering av konsten.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Mitt Europa och Bengtemölla Kvarn