Vårblommor och snö

Våren exploderade & i rasande fart slog löven ut. Nu har det frusit några nätter & idag har det snöblaskat på de stackars vårblommorna ute.
Inne i Sliperiet har vi prunkande vår där konsten har sällskap av levande blommor. Sculptor Justas och Bodo Langner är konstnärerna som syns representerade på bilderna.

Vid den fina entrédörren som Ekstrands donerat till föreningen har Anette också sett till att det blommar vackert. Göran har fixat så det trasiga dörrhandtaget är utbytt till ett nytt fint. 58669653_812314739136975_465282805132165120_nVi tackar dagens trevliga besökare och hälsar alla helgens besökare varmt välkomna. Jag fortsätter ställa iordning silversmedjan, men många beställningar ligger i kö så flyttandet får alterneras med arbete med att jobba undan med dem. I veckan som kommer är det flera grupper bokade och på torsdag hänger vi utställningen till nästa helgs jubileumsfirande och vernissage. Hjälp oss gärna sprida inbjudan till vernissagen, det kommer att bli en superfin utställning!
Lindqvist & Omdal

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vårblommor och snö