En bild berättar

Vi har nog haft vår mest besökstäta dag idag hittills, om vi inte räknar med våra evenemangsdagar. Tack alla härliga besökare! Och varmt välkomna tillbaka.

Ännu ett stycke historia fick vi till oss idag. Det fina fotot fick vi av en släkting till mannen som står trea från höger. Robert Olofsson hette mannen på bilden. Roberts far kom till trakten som rallare på sträckan mellan Olofström & Älmhult, men arbetade sedan i stenbrottet i Gylsboda. Så fascinerande med dessa underbara gamla foton som berättar så mycket och som väcker så mycket nyfikenhet. Tack Kent för den fina bilden! Roberts son Kurt hade senare radioaffär i Lönsboda.

66458628_646290229218360_3145677370925514752_n

Och tack till en annan Kent som hjälpt oss med råvaror till serveringen vid Gylsboda festival. Kocken jobbar med förberedelser till matserveringen. Jag förbereder till vårt traditionsenliga skogskafé. Här är det vit chokladkaka med blåbär & hallon (färska bär från dagens hundrunda). Droppmonteringen har jag också fixat lite med idag, i Bordings ”Droppen urholkar stenen”.

Ha en fortsatt trevlig helg. Vid Sliperiet kommer helgen att fortsätta med Boulebanebyggnation.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En bild berättar