Hela Sveriges Friluftsdag

När vi samlar människor från många olika håll med olika roller men ändå gemensamt intresse i friluftsliv och samverkan händer det saker. Med representanter från region Skåne, Småland & Blekinge, kommunpolitiker & tjänstemän inbjudna från Osby, Älmhult, Olofström & Östra Göinge kommun och lokala intressenter från föreningsliv och samordnare för Friluftslivets år har vi diskuterat hur vi drar mot en utvecklande och positiv framtid tillsammans. Härligt engagemang, goda exempel från olika håll som kan appliceras på flera områden. Och helt nya idéer som dök upp.

Josefine hämtade bullar på handelsboden i Loshult, SÅ goda!

Fortsatta diskussioner vid gamla brottet efter förmiddagsfikan.

Fantastisk utemat levererad från Breanäs Hotell! Så har vi testat cateringsamverkan från Breanäs och sett att det fungerar lysande.

Världsbokdagen till ära läste Pia Redin högt ur ”Nässlorna blomma!”

En liten titt inne blev det i omgångar, i övrigt hölls dagen utomhus.

Framåt kvällen, samling för guidade vandringar i två olika grupper. Tema skyddad natur. Tack till guiderna som bjöd på intressanta vandringar! Ett gäng i Nedraryd med Ingvar & ett gäng i Nytebodaskogen med Josefine.

Tack för trevliga turer, till guider och deltagare. Och ett extra tack till ungdomarna, så roligt att ni också ville hänga med!

Ber om ursäkt för kortfattad text, dagen har varit lång & det drar i ögonen.

Nytebodaskogen.

När naturen är konstnären.

Tack Josefine som hoppade in och tog guidningen som kommunens ekolog Agne skulle tagit. Agne var krasslig, vi återkommer med en annan vandring med honom framöver.

Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Hela Sveriges Friluftsdag