Nätverkande

Efter dagar (och kvällar) fyllda av möten, planering & arbete med beställningar var det trevligt med ett litet lunchbreak i Sliperiet idag. Elin tog paus i målandet, Josefine som var ute & rekade för promenadslingorna kom in, MN Entreprenad som jobbade med att plana till ute där det grävts ner elkabel kom in en stund. Mats kockade, då blir det spagetti.

Pierre började lämna ut av sina sålda verk idag till nöjda, trevliga kunder som också blev medlemmar i föreningen. Tack, tack, och varmt välkomna, nya medlemmar.

Jag jobbar på en skulptur som blir ett gemensamt verk med Christer Bording. När den är klar skall ni få se.

Intressant zoom möte idag, nätverkande över Skåne Nordost, bra tillfälle att få koll på varandra så vi kan tipsa om vad mer som finns att se, skapa intresse för paketerbjudanden osv. Här är det Jon Marin som presenterar trender kring vad turisterna söker efter. Från Osby kommun var det Brio Lekoseum och vi i Sliperiet Gylsboda som var representerade.

Parkeringen plan & fin igen, det tackar vi för MN!

På fredag fortsätter vi prata nätverkande & samverkan, med friluftssamordnare från de närmaste regionerna, kommunpolitiker & tjänstemän från de närmaste kommunerna som vi bjudit hit. Friluftslivets År rullar vidare, samordnare Josefine hjälper till att planera & organisera. Mycket skall ordnas & mycket är på gång.

Och glöm inte fylla i detta i kalendern:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nätverkande