En explosion

En explosion, det är närmast så vi kan beskriva dagens genombrott för våren. Knoppar brister ut så det sprakar om det, grodorna leker oblygt och högljutt i det vattenfyllda diket intill Sliperiet och humlorna surrar kring nyutslagna vårblommor.

Ett annat säkert vårtecken är alla trevliga motorcyklister som kommer på besök. Äntligen kan vi servera kaffe ute i vårsolen till våra besökare.

En hel slänt i stenbrottet lyser gult av tussilago, som mängder av små solar som strålar ikapp med vårsolen. Nu är utomhusarbete så mycket trevligare än för bara en vecka sedan- när det snöade.

Vi går nu in på sista veckan med Pierre Nilssons utställning. Vi gläder oss åt alla röda prickar vi fått sätta upp vid tavlorna, men det finns fortfarande tavlor kvar. Vi uppmanar också om ni har kontakter till offentliga miljöer som skulle vilja ha tavlor hängande, vänligen kontakta oss så förmedlar vi kontakten med Pierre, som gärna ser att tavlorna hänger så folk kan se dem.

Igår tog vi en fika tillsammans med några av våra trevliga besökare. Fler anslöt efterhand. Härliga dagar!

Måste bara visa en liten fyrbent goding som också njuter i vårsolen. Jag satte mig i hagen & genast kom han & la sig med huvudet i mitt knä & somnade. Han är troligtvis världens goaste ponny & en riktig livsnjutare <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En explosion