Sliperiet Gylsboda som 1 av 18 spektakulära utflyktstips!

Stort tack till författarna av ”Upptäck förhistoriska Skåne” som plockat upp Sliperiet Gylsboda som ett av de 18 utflyktstips som presenteras i den nya fina boken- tack också för exemplaret som damp ner i brevlådan hos oss! Den här fina boken planerar vi att ha till försäljning, så våra besökare kan ta del av den också.

Intressant läsning! Visst blir ni sugna på att läsa mer? Låt oss veta om ni är intresserade, så vet vi hur många böcker vi skall be att få levererat. Tack!

I Elins målarateljé skapas målningar med uttryck. De förmedlar en tydlig känsla och intressant är att de förändras från dag till dag i uttryck- för att sedan plötsligt målas över och bli till något helt annat. Intressant att följa processen. Kreativa härliga tjejer sitter och skapar tillsammans, det tycker vi är väldigt roligt.

Idag har trevlig besökare avlöst varandra- dock aldrig mer än 8 åt gången i den stora lokalen. Ett halsband har i alla fall hunnit bli klart under dagen.

En av besökarna är musiker, härligt att höra xylofonens klang ljuda.

Nu önskar vi fortsatt trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sliperiet Gylsboda som 1 av 18 spektakulära utflyktstips!