Grattis på Mors Dag

En grattishälsning till alla mammor på Mors Dag från Sliperiet Gylsboda <3

IMG_6451Sigrid & Rudolf tagit hand om dagens besökare. Och så har de fixat & donat, bl a med det porslin som fanns kvar att diskaIMG_1685 (1)och med kablar som fanns kvar att ta ner.IMG_1686Vi klurar på vad vi skall ha att erbjuda i serveringen när vi kommit så långt att vi kan dra igång den. Vi provbakar & provsmakar. Här är vi överens om att Sigrid har prickat in en fullträff. Äppelkaka i glasburk. Genialiskt, eller hur?! Lätt att ta med om man skulle vilja. Gott att äta direkt ur burk, eller stjälpas upp på fat & serveras med en god vaniljsås. Här ser vi möjligheten att variera friskt. I samma princip kan bakas chokladkladdkaka att servera med lättvispad grädde och färska bär. Eller när blåbären mognat, då kan det bli blåbärskaka i glasburk. Även glutenfritt, laktosfritt & raw funkar lysande i glasburk. Ja, ni förstår, här skall experimenteras vidare så när fiket öppnar kommer vi att fresta med riktigt mumsiga bakverk, speciella Sliperikakor på burk!IMG_1688I morgon har vi möte med Folkuniversitetet på fm, och efter middag kommer våra praktikanter & hjälper oss jobba vidare med kompressorrummet. Göran kommer nog också med & hjälper till, det blir en bra dag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Grattis på Mors Dag