Allt hänger ihop!!

Dessa två vackra vaser från vår utställare Yvonne Omdal låter hon oss generöst lägga vantarna på. Det tackar vi för! Den tredje vasen har jag gjort, men där är det buketten som är det speciella. Den kom nya härliga grannen Martin med, så fint!! Framöver kommer han att kunna göra någon workshop hos oss. Han nämnde Ikebana (japansk tradition med att arrangera blommor) & jag tänker att det är ju klockrent. Tänk att kunna knyta ihop diabasen, det japanska och blommorna här i Gylsboda. Allt hänger ihop genom historien.

Idag har vi haft konstnärsbesök i Sliperiet. Som sagt, allt hänger ihop! Hiroshi Koyama. Vi var i brottet och botaniserade bland blocken och Rickard hjälpte till att hitta ett tänkbart block för Hiroshis nästa spännande projekt.

Efter lite fixande efter gårdagens event började jag sortera bland de fina sakerna vi fick från våra fantastiska besökare. Intressanta tidningsurklipp som har anknytning till verksamheten, konfirmationsminnen från flera av de människor som vi bara hört berättas om osv.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Allt hänger ihop!!