Kursplanering, stenpolering & väggputs

Jo då, precis som väntat. Det BLEV en toppendag! Mötet på förmiddagen med Folkuniversitetet var jättebra. Vi vet nu mer kring förutsättningarna för vår planerade kursverksamhet.

Bra möte, trevliga besökare & så har det blivit mycket gjort i den blivande verkstaden. Mats & Göran har byggt ställning inför arbetet med att sänka innertaket. Göran har sedan fortsatt rensa ut (och Mats som är mera restriktiv bär tillbaka vad han tycker bör sparas, ha, ha). IMG_1690Vi har haft förtroendet att passa vår yngsta supporter idag. Lilla Liv har varit med & jobbat, här är det en välbehövlig paus i arbetet.IMG_1698Liv tyckte det var jättekul att prata med Mohammad & kolla när han arbetade med att fixa med väggarna i den blivande verkstaden.IMG_1700Idag har vi börjat försöka klura ut skillnader & likheter mellan att arbeta med sten i Syrien & här. Det är inte superenkelt när vi inte har språket helt med oss, men mycket intressant och lärorikt. Mefleh bekantar sig med våra maskiner & polersystem. Mefleh är också kul att busa med, tycker Liv.IMG_1703Men efter allt jobb & bus blir en ju heeeelt slut! IMG_1702

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kursplanering, stenpolering & väggputs