Slutredovisning pågår

En milstolpe är nära. David kom för att fila på det sista till slutredovisningen för EU bidraget. Vi blev i det närmaste färdiga, bara ett par små frågor kvar & sen är vi i mål med det första stora steget i Sliperiets nya liv.
IMG_6324
Samtidigt jobbade Göran med att olja golvet i silversmedjan, olja vått i vått, torka och polera i olika steg. Ett jättejobb han gjort idag & resultatet är fantastiskt!

Mycket trevliga besökare från Helsingborg kom på fm & när de åkt kom Anette med nya blomster. Fantastiskt så vackert det blir med hennes kreationer och här testar hon en ny idé där den lilla sjöjungfrun i Diabas fick vara med i uppsättningen tillsammans med påskliljorna som väldigt dekorativt står i sin bukett. Mycket effektfullt!

påskgylsboda

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Slutredovisning pågår