Dags för Tigerkraniet att resa vidare

En vacker höstdag med sprakande färger kring det gamla Diabasbrottet.

I denna höstprakt var det vemodigt att ta de sista bilderna av Alexander Brandts skulptur Tigerkraniet utanför G:a Transformatorn. Nu skall den flytta med honom till Gävle. Vi tackar för tiden vi fått låna & njuta av den. Max fick komma till undsättning & hjälpa till med lastningen. Sen fick vi naturligtvis ta en tur till Sliperiet så Alexander fick se förändringen från när han kom med skulpturen för ett par år sedan. Vi önskar den fantastiska konstnären Alexander Brandt all lycka med sitt stora projekt i Gävle, och vi fick löfte om att få se honom i Gylsboda igen.

Några av fönstersmygarna i Sliperiet behövde kalkas om innan innerfönstren monteras, så jag tog itu med det efter avskedet av Tigerkraniet. I Sliperiet njuter vi fortfarande av de vackra höstuppsättningarna som Anette gjort, de håller sig fina väldigt länge. Vi tackar besökarna som kommer och vill se vad vi har för oss, trots att det inte finns någon utställning att se under renoveringen.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Dags för Tigerkraniet att resa vidare