Nästan som en tidig julafton!

Härliga Troels & Anne Kirk kom på besök idag. Ett par av Troels ljuvliga tavlor hittar ni nu i Sliperiet.

Konsttryck av flera Kirk motiv finns också. Även om vi inte har någon specifik utställning pågående för tillfället finns här mycket vackert att se. Elin Karlsson har hängt upp flera av sina vackra målningar, vi har Tonny Aronssons välgjorda träkonst, Yvonne Omdals härliga keramik, Tina Ahlbergs fantasifulla dörrstopp, vår vackra sten Diabas- både Bording Design & Lindberg Diabas, fina böcker av lokala författare som Margareta Juhlin, Karin Linderoth, Torsten Sjöfors och Sixten Svensson. Snart finns här också handgjort Diabastvål av Louise, ”Dejlig ej jorden”. Det var några exempel, så ni ser, här finns gott om julklappar att välja bland.

Där på golvet står lille Slipis och laddar inför julens värv. Glatt ser han på när Troels bär in staffli och kilramar som han generöst donerar till föreningen. Det tackar vi för! Nästan som en tidig julafton!

Tack alla trevliga besökare som kommer förbi. Lördagen bjöd på sol från blå himmel efter veckor av gråväder. Solen sken ikapp med vår ”Sunny Bridge”. Det är roligt att se att många som promenerar skulpturrundan också traskar ut på bron och tittar på den utsikt som kommer att bjudas från den blivande bastun. Stort tack också till alla som är med och stöttar projektet med bastubygget!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nästan som en tidig julafton!