Tack till Gisslaboda Special Snickeri!

Kenneth Nilsson från Gisslaboda Special Snickeri kom med glas idag till innerfönstret som Mats håller på att göra till träfönstet i köket. Gisslaboda Special Snickeri sponsrar med glaset, det tackar vi för! Och vilken service, med leverans & allt!!

Jacob från Egons Rör har dragit slang från pannan till verkstäderna, så vi kan få ut värme dit. Slangen kom på plats just in time, i morgon bitti kommer isoleraren & isolerar taket. Egons Rör kommer tillbaka i morgon.

Armaturerna är bara provisoriskt uppsatta, de tar vi ner igen när Göran fortsätter spackla taket. Detta är den blivande silversmedjan.

46916008_262460534431599_6625598395429945344_n

Idag har det varit mycket sopande, bärande av bord & stolar mm. Till Event i Advent skall det bli lite keramik också i utbudet.

Snickarna på Bygger TD meddelade ikväll att innerfönstren monteras på fredag. Fred-sönd kommer jag inte att ha tillgång till något nät, så efter morgondagen blir det uppdatering här först på måndag. När innerfönstren monterats är det storstädning som gäller & sen kör vi järnet för att ställa iordning inför öppningen den 8 dec.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack till Gisslaboda Special Snickeri!