Vi närmar oss Event i Advent

Kommer ni på vårt Event i Advent? Det hoppas vi!! Nu kan vi berätta att vi kommer att kunna erbjuda hemgjorda Macarons i förpackningar att köpa med hem. Eller till fikat på plats. Nästa vecka skall ni få se bildexempel. Det är Emma Björnsson som kommer att förse oss med detta mathantverk. Hur lyxigt är inte det?!! Små ätbara mästerverk med olika ljuvliga smaker. Häng gärna med i eventet på Facebook så får ni se lite mer om evenemanget.

Lite julig keramik hämtade jag ur ugnen igår, hårdsmälta nybakade hjärtan som ni också kommer att hitta vid eventet. Material till kransar & här en liten julgrupp som jag håller på att sätta ihop av naturmaterial & en hyacint, lite sådant kommer ni också att hitta hos oss, utöver konstnärerna & hantverkarna som ställer ut.

Här blåses isolering upp på vinden, så nu har vi fått lock lagt på bygget. Det lär göra susen för värmen.

Mats håller på med innerfönstret till köket som är kvar & så passar han in brädorna som ligger över rälsen, för att undvika skador med vrickade fötter & annat.

De där stora innerfönstren monteras i morgon. Härligt! Sen kan vi äntligen städa ut borrdammet & ställa iordning i mineralutställningen och sätta ut borden till utställarna som kommer till eventet. En liten fikahörna blir det också, jag har bara avvaktat med att lägga på dukar tills det dammats klart med monteringen.

47024619_300096037503855_3132852087478550528_n

Vi har kommit med på listan över julmarknader i Sverige, på  ”Presenttips”Det tackar vi för! Ja, nu är det ju som jag skrev igår- radioskugga för mig tom söndag, så nästa uppdatering blir på måndag. Tills dess, allt gott!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

4 kommentarer

  • Nenne

    Alltid lika spänmande med dina fina inlägg.det blir tråkigt i helgen eftersom du inte kommer att uppdatera sidan förrän nästa vecka! Men den som väntar på något gott,väntar aldrig förlängd.Sänder en adventkram till gammeltomten ”Slipis”, han vet vem jag är!/Nenne

    • gylsbodapiagmailcom

      Tack Nenne, det är det som gör det roligt att uppdatera, när vi får så fin respons. Tack & stor adventskram till dig också. Han har fått det så fint nu med isolering & adventsstjärna & allt uppe på vinden, vår lille Slipis.