Överraskning på lördag och söndag!

Inatt kom jag tillbaka & tog naturligtvis genast rundan om Sliperiet för att se vad som hänt när jag varit iväg ett par dagar. Fantastiska människor har sett till att det har flutit på med allt. Innerfönstren har monterats klart av Bygger TD, Mats har gjort klart & satt i fönstret i köket, Rudolf har fixat gången in vid huvudentrén, Sigrid har fixat med dukar, bakat & donat och Göran har målat tak mm och Egons Rör har fixat med vattnet osv osv..

Man blir ju nästan tårögd!! Vilket gäng!!

Idag var de gott att vara tillbaka. Då drog Karin & jag igång med att städa, damma och plocka. Rudolf tog itu med dammsugningen & Sigrid fixade i köket. Mats & Pierre körde till tippen och Göran monterade skyltbelysningen. Sen fortsatte Mats sätta tätning på innerfönstren. Full aktivitet.

På kvällen satte vi upp grangirlanderna på gaveln. Det var första gången jag såg runda fönstret uppifrån, det är högt i nocken!! Pierre spikade & jag var hantlangare medan Mats såg till att vi kom upp i höjden. På bilden till vänster ligger girlanderna fortfarande på marken, det var för mörkt att fotografera när den väl var på plats. Men ni ser så fint det lyser på skylten. Och bildbevis på att vi var ovanför runda fönstret & jobbade ser ni också.

Mina små ljusfat med formen av vår logga får vara med på eventet. Och Sigrids godsaker i cellofanpåsar. Härligt att kunna börja ställa i ordning. Ett jättetack till alla som hjälper till, ni är fantastiska allihopa!! Tack <3

På lördag och söndag har vi en överraskning till våra besökare i Sliperiet. Kl 14.00 uppträder David Berjlund  med Dan Andersson låtar. Vi är väldigt glada över att han kommer ner från Stockholm och underhåller i Sliperiet, missa inte detta!! Det kommer att bli helt magiskt!

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Överraskning på lördag och söndag!