Julstämningen växer fram

Stackars dammsugaren har fått gå varm idag, vi är lite oroliga att den skall bli alldeles utbränd. Den har börjat visa tecken på viss ohälsa. Vi har städat & börjat sätta fram bord till utställarna. Konstnär Margaretha Juhlin har varit och tittat på platsen idag och planerat för att hänga sina tavlor inför evenemanget.

Mats & Göran beundrar lyset i silversmedjan. Det har de fixat bra! Tänk, hit skall jag flytta med silversmidesutrustningen, å vad jag längtar!!

Ikväll har jag städat vidare & Mats tog itu med handfatet som skulle bytas.

Vi har hjälpt de små vättarna & fåglarna med att dekorera vår vackra Sliperigavel. Göran har fått liv i ljusslingan så nu har vi juleljus på gaveln.

46514472_185892902357875_1218749596474277888_n

Efter en hel dags arbete med förberedelser var det avkopplande att avsluta fram på kvällen med att sätta ihop en dörrkrans av mestadels naturmaterial. Vi ställer iordning ett bord där besökare kan pyssla med att skapa en egen krans. Sliperiets närmaste grannar Ann & Krister har satt upp vackert med ljusslingor längst vägen så det ser såhär inbjudande ut när ni närmar er Sliperiet.

Vi önskar dagens besökare varmt välkomna tillbaka, på lördag kommer det att se trevligare ut när alla utställare är på plats & vi har stökat klart inför eventet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Julstämningen växer fram