Större än vad vi förstår!

24 november var en stor dag för föreningen. Då samlades vi vid mineral/fossilsamlingarna för att ta emot den generösa donationen, då hela samlingarna skrevs över till föreningen. Nu kommer vi att hjälpas åt med att arbeta med spridning så informationen kommer ut om det unika som finns att se på tredje våningen på Föreningarnas Hus. Nexe berättade mer bakgrund kring samlingarna för oss, och vi fick veta mer om när samlingarna första gången invigdes med en väldigt intresserad kung Carl XVI Gustaf närvarande. Det här är stort, nog egentligen större än vad vi förstår!

På första våningen, där LGIF´s stora second hand finns, tog vi en gemensam lunch och fika.

Hans Erik Frodig och Karl Heinz Fischer s samlingar skall förvaltas på bästa sätt. Tack!

Tidigare i veckan hade vi en liten avskedsmiddag för de tyska tjejerna som hjälpt till med bl a att ta fram underlag till fortsatt insamling för att finansiera det sista till bastuprojektet, och gjort en lite presentation kring medlemsskap för bastun. Vi kommer snart att presentera deras underlag.

Vi har fått en försmak på vintern. Då blir det lite mer inspirerande att ta fram lite julstämning inför kommande bokningar.

Jag har haft problem att ladda upp bilder här till sidan. Jag tror jag har hittat problemet idag och förhoppningsvis löst det. I alla fall lyckades det nu att få in dessa bilderna. Vi får nöja oss med dem för denna gången och önska alla en fortsatt fin helg.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Större än vad vi förstår!