Musikaliskt besök och väldoftande ”gåbortspresenter”.

Idag fick vi besök av dethär trevliga sällskapet. Alla är lärare på musikskolan i Östra Göinge. Efter en tur i ett gnistrande snövitt Gylsboda värmde det gott med kaffe.

Droppen urholkar stenen. Bording design. Symbolen för att ihärdighet ger resultat.

Vi jobbar ständigt för att utveckla vidare. Mycket tid läggs dagligen på planering framåt, söka lösningar för finansiering osv. Den flytande scenen pratade vi om med musiklärarna, som också tyckte om idén. Det ser ljust ut för den planerade flytande scenen. Snart kan vi berätta mer om det.

Eva har varit och fyllt på med honung och med bivaxprodukter som passar perfekt för den stundande julen. Nu doftar här ljuvligt av honung. Mycket trevliga som ”gåbortspresenter” till glöggmingel i adventstid, julens fester & annat. Långa & korta bivaxljus, spiralljus och hjärtformade hängen som blir till finaste pyntet till julgranen! Närproducerat och hållbart <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Musikaliskt besök och väldoftande ”gåbortspresenter”.