Från vinter & snö till sommar & glassväder på en dag!

Pang, så slog det om från vinter till sommar. Genast frågar våra trevliga besökare efter glass & vår superleverantör, lokala glassbagarna (eller vad säger man?!) glassmakare? I alla fall, Holje Glass i Vilshult kom genast på utryckning och fyllde på glassfrysen. Ni förstår hur svårt det är när nu dessa frestar med sin närvaro hela dagarna, suck.

Har naturligtvis redan hunnit med första, pistage fick ju provas- den hade vi inte förra året. Oj, oj, oj. Den lär inte vara länge här! SÅ god. Men å andra sidan, de är grymt goda allihopa. Saltkaramell kan man ju lixom inte ens skriva utan att det vattnas i munnen.

Sådär, tillbaka vid tangenterna efter en liten promenad.. för att hämta en burk: saltkaramell.

Såhär ser det ut från arbetsplatsen i solen, på Sliperigaveln. Älskar den! Till skillnad från för en vecka sedan då när det var svinkallt, snålblåst & snö. Tänk vad lite sol & värme kan göra!

En fröjd att jobba med Diabas dagar som dessa. Bordings Droppen urholkar stenen är en mycket omtyckt modell.

Förstår ju varför, Diabas & glas i perfekt kombination. De gifter sig med varandra precis som de perfekta smakerna i en len Holje glass.

Ni ser så vackert här är i Gylsboda med skir grönska och lövsprickning som går så snabbt att det låter om den!

Trädgårdsmästarnas gamla regel att ”rosorna skall beskäras när björklöven har storleken av musöron” blir svår att följa när lövet rusar från knopp till utslagna över en dag!

”Gylsar” som står där högst upp på alla stenar och hälsar välkommen till Gylsboda trivs i sin nu ljusgröna omgivning.

Vackert grönt hittar ni i utställningen också, bland Ditte Norströms konstvävnader. I bakgrunden ett annat av hennes motiv och flera av Bordings skulpturer. Låt oss veta om något faller er i smaken, de kan bli era (utom hunden då.. hon ingår inte i utställningen, även om det kan tyckas så ibland).

Mera ljuv konst av de aktuella utställarna.

Nu ser vi fram emot en ny härlig dag imorgon, vädret skall fortsätta vara lika underbart, besökare skall komma och se på den fantastiska konsten och några har bokat eftermiddagsfika. Det blir en bra dag, önskar er alla en lika härlig dag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Från vinter & snö till sommar & glassväder på en dag!